SERVEIS

A Finestres Empordà treballem amb productes resistents, duradors i estètics per a renovacions i noves construccions.
Trieu el servei que més s’ajusti a les vostres necessitats: renovació o obra nova. A Finestres Empordà podeu renovar les vostres finestres i portes o instal·lar-les en noves obres a Serra de Daró i la Costa Brava.
Servicio Renovación

RENOVACIÓ

Renovació ràpida, en menys de 2 hores, i professional.

Si creieu que les vostres finestres necessiten ser canviades, estan deteriorades o voleu gaudir d’un millor aïllament tèrmic, podeu renovar-les amb nosaltres.

Apostar per finestres aïllants de qualitat és sinònim de qualitat de vida, comoditat i confort. De fet, realitzem una renovació ràpida i molt senzilla perquè pugueu permetre-vos-ho.

Us renovem les finestres a la província de Girona amb un equip preparat en menys d’hores. Utilitzem la darrera innovació i us oferim solucions sigui quin sigui l’estat de les vostres finestres actuals.

Podem renovar les vostres finestres completament, revestir-les o ajustar-les. Això dependrà del deteriorament i l’estat que presentin. Per això comptem amb professionals qualificats que us oferiran la millor opció.

Tota la informació sobre renovació de finestres a la Costa Brava amb Finstral la podeu veure aquí.

Servicios Obra Nueva

OBRA NOVA

Aporteu comoditat i confort des del primer moment.

Voleu construir un nou edifici? Esteu construint la vostra nova casa? Aposteu per finestres aïllants, duradores, boniques i resistents des del primer moment.

Amb els nostres productes Finstral podeu garantir la qualitat de vida i comoditat. I no només això, estareu triant experiència, seguretat, professionalitat i estètica al complet.

Trieu Finestres Empordà i realitzarem la instal·lació de finestres, portes i porxos en obres noves amb la major precisió.

Comptem amb col·leccions de diferents estils, tipus i mides perquè pugueu triar el que realment necessiteu. A més, podeu personalitzar el producte al 100%. Trieu el color, la forma, el material i molt més.

Descobriu tota la informació de com realitzem obres noves aquí.

Icono A Medida

A mida

Podeu personalitzar cada producte al vostre gust. Trieu des del material, el color, l’estil o la mida.

Icono Asesoramiento

Assessorament

Us ajudem a escollir els millors productes de fusteria per al vostre cas. Us assessorem en tot el procés, des de la preventa fins a la postvenda.

 

Iconos Experiencia

Experiència

Tenim més de 20 anys d’experiència en el sector a la zona del Baix Empordà, la qual cosa ens atorga una gran capacitat resolutiva.

Us ajudem?

Estarem encantats de poder escoltar-vos i saber en què podem ajudar-vos. Per descomptat, buscarem la millor solució per a les vostres necessitats i us oferirem tot el que estigui a les nostres mans.

Les finestres i portes d’entrada de Finstral a la província de Girona són la millor opció per a la vostra obra i/o renovació.

Sol·liciteu un pressupost a mida aquí

Contacto Ventanas Finstral