Descobreix Finestres Empordà

A Finestres Empordà, portem més de 20 anys treballant en el sector de la fusteria de qualitat a la zona del Baix Empordà i Serra de Daró. Estem especialitzats en finestres, porxos, portes d’entrada, persianes, porticons i mosquiteres.

Empresa Empordà

Treballem de manera cooperativa i unida per oferir productes de qualitat, resistents, duradors i a mida. Us oferim assessorament en tot el procés perquè no tingueu cap dubte a l’hora de triar el producte, de comprar-lo, d’instal·lar-lo i d’utilitzar-lo.

Ens esforcem perquè cada client pugui satisfer les seves necessitats de manera personalitzada, ràpida i segura.

IFT Calidad

Tot el nostre equip d’instal·lació i muntatge ha rebut una formació especial per part de Finstral i de l’Institut für Fenstertechnik (ift) de Rosenheim. Per això, la nostra empresa ofereix un muntatge i una gestió de qualitat. Per oferir realment aquesta alta qualitat en els nostres serveis d’instal·lació i muntatge, ens sotmetem cada any a una auditoria per part de Finstral i l’Institut für Fenstertechnik (ift) de Rosenheim.

El nostre principal objectiu és oferir als nostres clients la major qualitat i el millor tracte en tot moment. Des de l’assessorament i el tracte personalitzat fins al procés d’instal·lació i postvenda. Ja que donem solució a cada inconvenient o dubte que pugui tenir el client amb el seu producte un cop ja instal·lat.

Icono A Medida

A mida

Personalitzeu la vostra finestra, porta d’entrada,veranda, mallorquina, mosquitera, porticó o persiana. A la nostra empresa us donem l’oportunitat de triar el vostre producte a mida, perquè pugueu satisfer totes les necessitats de la vostra llar.

Icono Asesoramiento

Asesoramiento

Le ayudamos a escoger los mejores productos de carpintería para su caso. Le asesoramos en todo el proceso desde la preventa hasta la postventa.

 

Iconos Experiencia

Experiència

A Finestres Empordà portem més de 20 anys treballant en el sector de les finestres a la Costa Brava. A més d’altres productes com les portes d’entrada, les persianes, les mosquiteres i els porticons.

Valoración de otros clientes

manuel aleman flores
manuel aleman flores
2020-11-23
Muy amables y atentos. Un diez
Vicenç Asensio
Vicenç Asensio
2020-10-23
Molt professionals amb el tracte.
RICARD MARTIN
RICARD MARTIN
2020-09-23
Molt amables i professionals.
Alex Jansen
Alex Jansen
2020-07-11
Molt profesionales en sou ámbit
MartinKe fotoGmaps com
MartinKe fotoGmaps com
2019-11-07
Una empresa de ventanas a tener en cuenta en la Costa Brava. Además de ventanas o puertas de aluminio también instalan de madera o PVC. Servicio de montadores de ventanas muy profesional.
Toni Rodriguez
Toni Rodriguez
2019-11-05
Molt professionals

Us agradaria que us ajudéssim?

A Finestres Empordà us podem assessorar en tot el procés: des de la precompra fins al moment postcompra. Per això us ajudem a triar el millor producte en funció de les vostres necessitats. Poseu-vos en contacte amb nosaltres i us atendrem el més aviat possible.

Sol·liciteu un pressupost a mida aquí

Contacto Ventanas Finstral